Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kärppien ja Jukurien tiet vievät eri suuntiin – Teemu Turunen vahvassa pistevireessä

Oulun Kärppien ja Mikkelin Jukurien tiet vievät jääkiekkoliigassa täysin päinvastaisiin suuntiin. Perjantaina Kalevankankaalla maalein 2–1 voittamassa käyneet oululaiset raapivat viidennen peräkkäisen täyden kolmen pisteen potin. Jukurien pistesaalis samalla pelimäärällä on nolla.

Kärppien paras pistemies Teemu Turunen, 27, on koonnut viiden pelin voittosumassa 2+5 tehopistettä sekä voittanut ykkösketjussa Joonas Kemppaisen ja Ville Leskisen vierellä pelinsä tasakentällisin 7–0.

– Kepun ja Lesen kanssa pelaaminen maistuu. Tämä ei ollut ihan parastamme, mutta voitot merkkaavat, kommentoi Leskisen laukomasta avausmaalista syöttöpisteen saanut Turunen.

Ottelun laukaustilaston (57–48) nimiinsä vieneen Jukurien kiri tuli liian myöhään. Liigatulokkaiden pistepörssiä lukemillaan 14+12 johtava Niko Huuhtanen, 19, laukoi isäntien ainoan maalin ylivoimalla vain 96 sekuntia ennen päätössummeria.

– Peli-ilmeeseemme olen erittäin tyytyväinen. Kylmä fakta vain on, että neljä tai viisi joukkuetta taistelee enää viimeisestä pudotuspelipaikasta, totesi Jukurien valmentaja Olli Jokinen.