Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko-Vantaa jatkaa Mannisen komennossa: "Haluamme jatkumoa joukkueeseen"

Tuusulalainen Jani Manninen jatkaa jääkiekon Mestis-joukkue Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös kaudella 2023–24. Jatkosopimukset sorvattiin myös valmentaja Janne Tuunaselle ja joukkueen maalivahtivalmentajana toimivalle Antti Leskiselle. Kiekko-Vantaa tiedotti Mannisen ja muiden valmentajien jatkosopimuksista keskiviikkona.

Manniselle, 41, ensi kausi on jo kuudes Kiekko-Vantaan organisaatiossa. Kaudet 2018–20 hän toimi Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajana. Kaudet 2020–22 Manninen operoi Mestis-joukkueen apuvalmentajana ja tällä kaudella hän on toiminut ensimmäistä kauttaan vantaalaisten pääkäskijänä Mestiksessä.

Mannisella on valmennuskokemusta myös juniorivalmentajana espoolaisesta Bluesista, kuopiolaisesta KalPasta ja Keski-Uudellamaalla toimivasta KJT Haukoista, jossa Manninen toimi U20-ikäluokan päävalmentajana kolmen kauden ajan vuosina 2015–18.

– Tosi hyvillä mielin jatkan Kiekko-Vantaassa. On ollut antoisaa työskennellä Jannen ja Juicen (Leskinen) kanssa. Olemme vuoden viisaampia ja nähneet, mikä toimii ja mikä ei. Haluamme jatkumoa joukkueeseen, ja pelin osalta tahdomme vahvistaa hyviä asioita ja kehittää peliä vielä enemmän voittavampaan suuntaan, Manninen sanoo "Lohen" tiedotteessa.

Kiekko-Vantaa on Mestiksessä kahdeksantena, kun joukkueella on runkosarjaa pelaamatta kuusi kierrosta.

Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n puheenjohtaja Kai Sointu sanoo olevansa tyytyväinen valmennuskolmikon jatkosopimuksiin ja niiden mukanaan tuomaan jatkumoon.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valmennuksen työskentelyyn, tuloksiin ja siihen, miltä peli on parhaimmillaan näyttänyt. Janin kanssa meillä on pitkä yhteinen historia, ja on ollut hienoa seurata hänen kehitysaskeleita edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Valmennuskolmikon yhteistyö ja kemiat toimivat erittäin hyvin, Sointu kertoo tiedotteessa.

Kiekko-Vantaa jatkaa kauttaan tulevana lauantaina, kun joukkue isännöi Heinolan Peliittoja Tikkurilan jäähallissa.