Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Club Cue Action juhlii joukkue-SM-kultaa

Keravalaisseura Club Cue Action voitti viikonvaihteessa Suomen mestaruuden poolbiljardin joukkue-SM-kisoissa kokoonpanolla Sami Karttunen, Micke Ström ja Jere Virtaranta. Joukkueen neljäs pelaaja oli Niko Viitala.

Hyvinkään Musta Kasi ja Vantaan MyBiljardi järjestivät tämän vuoden poolin joukkue-SM-kisat kaavalla, missä yhdessä ottelussa pelattiin 8-palloa, 9-palloa ja 10-palloa.

Biljardisuomi-sivusto kertoo, että CCA:n ottelut sujuivat mallikkaasti voitosta voittoon ja joukkue voittivatkin kaikki pelinsä yhtä lukuun ottamatta suoraan 2–0.

Finaalissa keravalaisten vastustajana ollut Espoon Biljardikerho tarjosi kuitenkin jännittävät viimeiset pelit.

Virtaranta vei CCA:n 1–0-johtoon päihittämällä Jesse Särkisillan 9-pallossa 8–3.

Sen jälkeen EBK:n Jesse Gustafsson oli kasipallossa selkeässä johdossa Karttusta vastaan ollen vain erän päässä ottelun voitosta.

Strömin ja EBK:n Casper Matikaisen 10-pallo-ottelusta muodostui trilleri, missä ratkaisu nähtiin vasta ratkaisuerässä Strömin kuitattua pelin itselleen 7–6. Näin ollen CCA:n ykkösjoukkue juhli Suomen mestaruutta finaalin 2–0-voitollaan.