Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyökkäyspelin heikkous rassasi valmentajan hermoja, mutta Savo Volleyn nuori hakkuri oli jälleen tehokas

Meneillään olevat ylioppilaskirjoitukset eivät näytä häiritsevän Savo Volleyn nuoren hakkurin Veikka Lindqvistin peliesityksiä lentopallon miesten Mestaruusliigan puolivälierissä. Lindqvist oli lauantaina toisen kerran peräkkäin joukkueensa tehokkain pelaaja. Hän teki 24 pistettä, kun Savo Volley kukisti Kuopiossa joensuulaisen Karelian Hurmoksen 3–1 ja eteni välieriin voitoin 3–1.

– Veikka pelasi jälleen hyvin, mutta kokonaisuutena ottelu oli meiltä ja myös vastustajalta ajoin heikkoa hyökkäyspeliä. Rassasi kyllä hermoja, mutta onneksi käännettiin kolmas erä. Neljännessä erässä kaverilta loppui jo usko, sanoi Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.

Välierissä viime kauden hopeajoukkue saa vastaansa puolustavan mestarin VaLePan. Toisessa välieräsarjassa kohtaavat Akaa-Volley ja Loimu.

Savo Volley sai torjunnalla ja puolustuksilla Hurmoksen tehopelaajat kuriin. Mikko Räsänen kokosi 19 pistettä, mutta hyökkäysten onnistumisprosentti oli vain 39 (13/33). Hakkuri Eetu Häyrinen iski kenttään 39 passista yhdeksän pistettä eli onnistumisprosentti oli vain 23.