Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KJT Haukkojen naisjoukkueen toiminta päättyi – Mestis-paikka saavutettiin keväällä

Pelaajamäärien vähentyminen ei luonut edellytyksiä jatkolle.

KJT Haukat -naisjoukkueen toiminta päättyi tähän kauteen. Joukkue varmisti keväällä Mestis-paikan, mutta nousseiden kustannusten ja liian pienen pelaajamäärän takia joukkuetta ei pystytty ilmoittamaan sarjaan.

– Seura teki tämän raskaan päätöksen keskusteltuaan kevään aikana joukkueen toimihenkilöiden kanssa useaan kertaan, kertoo tiedotteessa KJT Hockeyn urheilutoimenjohtaja Mikko Nurminen.

Mestiksen kustannukset olisivat nousseet korkeiksi, koska sarja on valtakunnallinen ja nelinkertainen. Lähellä olisi pelannut kolme joukkuetta, mutta muihin vierasotteluihin olisi ollut pitkä matka.

Jäävuorojen hinnankorotukset painoivat taustalla, ja joukkueen vähentynyt pelaajamäärä.

– Pelaamisen hinta per pelaaja olisi ollut kerta kaikkiaan liian suuri, Nurminen jatkaa tiedotteessa.

Joukkue tutki mahdollisuuksia ilmoittaa joukkue edullisempaan Suomi-sarjaan. Etsintä ei tuottanut tulosta, koska joukkueessa tehdyn kyselyn mukaan vain muutama pelaaja olisi ollut halukas pelaamaan Suomi-sarjaa.

KJT Hockey on sitoutunut etsimään naispelaajille pelipaikat joko seuran sisältä poikien joukkueista, mutta myös muista seuroista.