Flow Festival on peruttu koronaviruksen takia

Yleisöä saapumassa Flow-festareille Helsingissä elokuussa 2017. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Flow Festivalia ei järjestetä tänä vuonna koronaviruspandemian vuoksi, festivaaliorganisaatio kertoo tiedotteessa. Festivaali oli tarkoitus järjestää 14.–16. elokuuta.

Seuraava Flow Festival järjestetään 13.–15. elokuuta 2021 Helsingin Suvilahdessa.

Tämän vuoden tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Flow Festivalille. Ostetun lipun voi kuitenkin myös halutessaan palauttaa ja saada rahat takaisin.

Tiedotteessa kerrotaan, että festivaaliorganisaatio on seurannut tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen parantuvan.

– Valitettavasti järjestäjät ovat joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua, tiedotteessa sanotaan.

Flow Festivalia on järjestetty vuodesta 2004 lähtien.

– Siitä on muodostunut monelle vuosittainen perinne – Helsingin kesän kohokohta ja tärkeä hetki kohtaamisille. Ihmisten terveys on kuitenkin näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa etusijalla, sanoo Flow Festivalin taiteellinen johtaja ja hallituksen puheenjohtaja Tuomas Kallio.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut