Suomenmaa: Kulmunin koulutuksia järjestänyt erityisavustaja pyytää anteeksi

Jääskeläinen myöntää viestissään toimineensa taitamattomasti ja aiheuttaneensa suurta vahinkoa Kulmunille. RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

STT

Keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin esiintymiskoulutuksia järjestellyt erityisavustaja Kari Jääskeläinen pyytää toimintaansa anteeksi, kertoo Suomenmaa . Lehden mukaan Jääskeläinen on sunnuntaina lähettänyt pahoitteluviestin keskustan kansanedustajille ja puoluehallituksen jäsenille.

Jääskeläinen myöntää viestissään toimineensa taitamattomasti ja aiheuttaneensa suurta vahinkoa Kulmunille.

– Ymmärrän, että olen menettänyt poliittisten tehtävien hoidossa vaadittavan luottamuksen, joten enempien julkisten erottamisvaatimusten esittäminen ei ole tarpeen, Jääskeläinen jatkaa lyhyessä viestissään.

Jääskeläinen on toiminut pitkään keskustan taustavaikuttajatehtävissä. Hän on ollut useiden ministerien erityisavustajana ja työskennellyt myös Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) vaikuttamistyöstä vastaavana johtajana.

Iltalehden perjantaina julkaisemista viesteistä ilmenee, miten Jääskeläinen ajoi voimalla viestintätoimisto Tekiriä Kulmunin koulutuksen järjestäjäksi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut