Rikollispomo Anderssonin lesken huumetuomio pysyy voimassa

Korkein oikeus ei myöntänyt Satu Anderssonille valituslupaa huumetuomioon. Hovioikeuden tuomio eli kuuden vuoden ja seitsemän kuukauden vankeusrangaistus pysyy voimassa. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Rikollispomo Raimo Anderssonin lesken vankeustuomio amfetamiinin levitysjutussa pysyy voimassa. Korkein oikeus ei myöntänyt tuomitulle valituslupaa.

Helsingin hovioikeus katsoi maaliskuussa, että Satu Kristiina Anderssonin, 53, osallisuus ja huumeiden laatu huomioiden oikea rangaistus törkeästä huumausainerikoksesta ja muista pienemmistä rikoksista on kuusi vuotta ja seitsemän kuukautta. Käräjäoikeuden tuomio oli seitsemän vuotta.

Hovioikeuden mukaan naisen hallussa oli ainakin kolmisen kiloa amfetamiinia, jota myytiin vuonna 2018 reilut kaksi kiloa.

Osa huumejuttukokonaisuuteen liittyvien muiden syytettyjen syytteistä on vielä käsiteltävänä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Satu Andersson on Vuosaaren palkkamurhasta tuomitun ja pitkään alamaailmassa vaikuttaneen Raimo Anderssonin leski.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut