Uber ostaa ruokaa kuljettavan Postmatesin 2,3 miljardilla eurolla

Yhdysvaltalainen Postmates on kasvuyritys, joka on erikoistunut ruoan, päivittäistavaroiden ja muiden tavaroiden kuljetuksiin. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Kyytipalveluyhtiö Uber ostaa ruokaa kuljettavan Postmatesin 2,65 miljardilla dollarilla eli noin 2,3 miljardilla eurolla, Uber kertoo. Kauppahinta maksetaan Uberin osakkeilla.

Yrityskaupalla Uber pyrkii vastaamaan kuljetuspalveluiden kasvavaan kysyntään. Aiemmin tänä vuonna Uber oli havitellut toista ruokakuljetusyhtiötä GrubHubia , mutta kauppa meni tuolloin Uberilta sivu suun.

Yhdysvaltalainen Postmates on kasvuyritys, joka on erikoistunut ruoan, päivittäistavaroiden ja muiden tavaroiden kuljetuksiin. Yrityskaupan jälkeen se sulautetaan osaksi ruokakuljetuksia tarjoavaa Uber Eatsia.

Koronapandemian aikana Uber Eatsin liiketoiminta on kasvanut ryminällä. Vuoden toisella neljänneksellä tilausten määrä yli kaksinkertaistui vuoden takaisesta, Uberin toimitusjohtaja Dara Kwosrowshahi sanoi tiedotteessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut