Kahta nuorta epäillään tapon yrityksestä Kaupin ulkoilualueella Tampereella

16- ja 17-vuotiaita tamperelaispoikia epäillään tapon yrityksestä Kaupin ulkoilualueella Tampereella, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Hätäkeskukseen tuli noin yhdeltä tiistai-iltapäivänä useita soittoja väkivaltatilanteesta Kaupissa. Poliisi otti nuoret kiinni hieman ennen kello kahta iltapäivällä.

Uhriksi joutunut mies toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Epäillyt ja uhri eivät poliisin mukaan tunteneet toisiaan.

Alueella samaan aikaan liikkuneet naiset ja lapset eivät poliisin mukaan olleet missään vaiheessa vaarassa.

Poliisi pyytää Kaupin ulkoilualueella kello 12–14 liikkuneilta havaintoja epäillyistä. Toinen pojista oli pukeutunut mustiin collegehousuihin ja mustaan maihinnousutakkiin, jossa on koristeena leijonamerkki. Toisella oli yllään tummat collegevaatteet. Molemmilla oli päässään pääväriltään mustat lippalakit.

Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 445 317 kello 8–16.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut