Sonja Watsonin, 51, mielestä moni nyrpistelee turhaan palsternakalle, sillä se on parempaa kuin porkkana – "Sitä kannattaa kokeilla kaikenlaiseen ruoanlaittoon"

Ruokabloggarin mukaan palsternakka on monipuolinen raaka-aine, jota voi käyttää porkkanan tapaan sekä raakana että kypsennettynä.

Makeahko, pähkinäinen maku. Parempaa kuin porkkana. Yllättävänkin monipuolinen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi