Peltiruoka on arjen pelastus – aamiainen, lounas ja päivällinen valmistuvat vaivattomasti uunipellillä

Fetasalaatista syntyy lämmin versio, ja lohi saa kaverikseen sinappikastikkeen maustamia kasviksia.

Ruuanlaitto on arjessa usein tasapainoilua kolmen vaatimuksen välillä: ruuan pitäisi olla paitsi hyvänmakuista, myös nopeaa valmistaa ja terveellistä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi