Heinäkuun huonot lentosäät pienensivät hunajan satoa – ruoanlaitossa jo ruokalusikallinen riittää tuomaan makeutta, katso reseptit

Vuoden paras hunaja on puolukkahunaja, jonka oululaisen Raimo Tervolan mehiläiset valmistivat. Kokeneen harrastajatarhaajan erikoisalaa ovat lajihunajat, jotka mehiläiset ovat keränneet tietyn kasvin kukista tai kasvistoltaan erityiseltä alueelta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi