Forbes nosti Marinin 100 vaikutusvaltaisimman naisen joukkoon

Pääministeri Sanna Marin (sd.) sai Forbesilta korkean arvosanan siitä, miten hän luotasi Suomessa ensimmäisen covid-19-aallon läpi viime keväänä. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on valinnut pääministeri Sanna Marinin (sd.) sadan vaikutusvaltaisimman naisen listalleen. Listalla on muun muassa 10 valtionjohtajaa, noin 40 yritysjohtajaa ja 5 viihdemaailman edustajaa.

Forbesin nimitys on toinen Marinin saama kunnianosoitus lyhyen ajan sisällä. Britannian yleisradioyhtiö BBC valitsi hänet 100 Women -listalleen. Forbes ja BBC julkaisevat joka vuosi listan, johon ne keräävät vuoden vaikutusvaltaisimpia naisia.

Marin sai Forbesilta korkean arvosanan siitä, miten hän luotasi Suomessa ensimmäisen covid-19-aallon läpi viime keväänä. Marin on Forbesin listalla sijalla 85.

Listan kärjessä ovat Saksan liittokansleri Angela Merkel, Euroopan keskuspankin johtaja Christine Lagarde ja Yhdysvaltain varapresidentiksi nouseva Kamala Harris.

Suomessa asiasta kertoi Iltalehti .

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut