HS: Koskelan murhasta epäillyt 16-vuotiaat kuvasivat tekojaan, videoita löytyi puhelimista

Henkirikos tapahtui perjantaina 4. päivänä joulukuuta Koskelan sairaalan alueella, ja uhri löydettiin kuolleena seuraavana maanantaina. Kuvassa muistokynttilöitä. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Helsingissä ikätoverinsa murhasta epäillyt 16-vuotiaat pojat videoivat uhrinsa väkivaltaista ja nöyryyttävää kohtelua, Helsingin Sanomat kertoi maanantaina.

Tutkinnanjohtaja Marko Forss kertoi lehdelle, että poikien puhelimista on löytynyt videoita tekotapahtumista. Osasta tapahtumia on Forssin mukaan myös valvontakameratallenteita.

Henkirikos tapahtui perjantaina 4. päivänä joulukuuta Koskelan sairaalan alueella, ja uhri löydettiin kuolleena seuraavana maanantaina. Kolme 16-vuotiasta poikaa vangittiin murhasta epäiltynä torstaina 10. joulukuuta.

Forss sanoo Helsingin Sanomille, etteivät väkivallan syyt tai teon motiivi ole edelleenkään kirkastuneet. Aiemmin poliisi kertoi, että kolmikon epäillään pahoinpidelleen uhria jo aiemmin ja että taustalla ollut kiusaaminen oli jatkunut pidempään.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut