Rankat lumisateet vaikeuttaneet siirtolaisten elämää leireissä Kreikassa

Kreikassa voimakkaat tuulet ja rankat lumisateet ovat kurjistaneet ihmisten elämää siirtolaisten leireissä. Viime päivinä YK:n pakolaisjärjestö UNHCR on vienyt lämpöpattereita eri puolilla maata oleville leireille, joilla kymmenettuhannet turvapaikanhakijat kamppailevat kylmyyttä vastaan.

Kreikan ilmatieteen laitoksen mukaan alhaiset lämpötilat ja lumisateet jatkuvat tiistaina. Kreikan pelastuspalveluviranomaiset ovat varoittaneet vaarallisista sääoloista ja kehottaneet ihmisiä välttämään matkustamista.

Voimakkaat tuulet pakottivat keskeyttämään lauttaliikenteen Kreikan mantereen ja Egeansaarten välillä. Sähköt puolestaan katkesivat joissakin kylissä Kreikan itärannikon edustalla olevalla Euboian saarella.

Ateenan esikaupunkialueet pohjoisessa ja idässä olivat maanantaina lumen peitossa, ja liikenne tärkeimmällä moottoritiellä Thessalonikiin oli poikki useita tunteja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut