Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaikka lasinsirut tuovat onnea, tämä tuote kannattaa palauttaa Maskuun viipymättä – ketjun myymissä peileissä vaarallinen vika

Huonekaluketju Masku varoittaa asiakkaitaan ketjun liikkeissä myytyihin peileihin liittyvästä vaarasta. Tuotteet ovat Basic- ja Soho-merkkisiä peilejä.

– Valitettavasti on käynyt ilmi, että pienessä määrässä peilejämme on ollut puutteellinen peililevyn liimaus taustaan, huonekalujätti kertoo tiedotteessaan.

– Ulkomaisen tavarantoimittajan valmistamissa peileissä on valmistusvirhe tuotteen liimauksessa, jonka vuoksi peililasi saattaa irrota ja tippuessaan aiheuttaa henkilö- ja materiaalivahinkoja.

Vika on korjattu tuleviin tuote-eriin, mutta välillä 1.2.2020-9.2.2020 ostetuissa peileissä liimaus on puutteellinen. Tilatut peilit, joita ei ole vielä toimitettu, tulevat Maskun mukaan olemaan turvallisia.

Kaikkia viallisen tuotteen ostaneita kehotetaan poistamaan se käytöstä välittömästi ja palauttamaan Maskun myymälään. Peilin kauppasumma hyvitetään tai tilalle saa korvaavan tuotteen.

Maskun tietoon ei ole tullut peilien vian aiheuttamia henkilövahinkoja.