IS: Virtain perhesurman tutkinta jatkuu, perheen tytär päässyt pois sairaalahoidosta

Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Virtain perhesurmassa haavoittunut 14-vuotias tyttö on päässyt pois sairaalahoidosta, tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Luoto Sisä-Suomen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.

Rikoskomisario Luodon mukaan perhesurman tutkinta jatkuu yhä. Luoto ei ota kantaa siihen, milloin tutkinta valmistuu.

Virtain perhesurma tapahtui viime tammikuussa Liedenpohjan kylässä. 52-vuotias perheenisä surmasi ampumalla avovaimonsa ja lopulta itsensä.

Perheenisä yritti tappaa myös perheen tyttären. Sairaalasta päässyttä tytärtä tullaan vielä kuulemaan tutkinnassa, rikoskomisario Luoto kertoo Ilta-Sanomille.

MTV Uutiset kertoi viime kuussa useista lähteistä saamiensa tietojen mukaan, että surman taustalla olisi vaikuttanut sosiaaliviranomaisten mahdolliseen toimenpiteeseen ja perheen tyttäreen liittynyt tilanne.

Luoto ei ota kantaa Ilta-Sanomille, liittyivätkö sosiaaliviranomaisten toimet tapahtuneeseen rikokseen. Hänen mukaansa viranomaisten toimista ei ole käynnistetty esiselvitystä tai rikostutkintaa.

Juttua muokattu klo 16.54: Tarkennettu perheenisän ikä 52-vuotiaaksi.

IS: Virtain surmasta epäillään kuolleena löytynyttä perheenisää – miehen lähisukulainen syyllistyi toissa vuonna henkirikoksiin

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut