Pääsiäisen paluuliikenteeseen luvassa sadetta sekä lumena että vetenä

Etelämpänä saa varautua kunnon vesisateeseen. Illalla sade voi etelässäkin olla osin lunta. Arkistokuva. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

STT

Pääsiäisen paluuliikenteessä saa tänään varautua sateiseen ja lumiseen säähän. Ajokelivaroitusten mukaan liikennesää on kehno ainakin Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

– Jo maanantain vastaisen yön aikana sateet yleistyvät aamupuolella. Alkuun sataa etupäässä vettä, mutta sen jälkeen lumisade yleistyy pohjoisen suunnalla. Lapissa, varsinkin sen länsiosassa, voi kertyä lunta maanantaina jopa 10 senttiä, kertoi päivystävä meteorologi Juha Jantunen Ilmatieteen laitokselta sunnuntaina.

Pohjois-Pohjanmaalla sataa osin lunta, osin vettä. Oulun korkeuksilla sade vaikuttaa autoilijoilla enemmän näkyvyyteen kuin lumen kertymisenä ajoradalle.

Etelämpänä saa varautua kunnon vesisateeseen. Illalla sade voi etelässäkin olla osin lunta.

Pääsiäisen paluuliikennettä riittänee maanantaina tien päällä puolestapäivästä iltaan asti, arvioitiin Fintrafficin Tampereen tieliikennekeskuksesta sunnuntaina. Ruuhkia ei tieliikennekeskuksen mukaan ole odotettavissa.

Sunnuntaina liikenne oli alkuiltaan mennessä sujunut rauhallisesti.

Vilkkainta pääsiäisliikenne on Kolmos-, Nelos- ja Viitostiellä.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut