Kuntosalit avautumassa huhtikuun aikana uudestaan eteläisessä Suomessa

Tilojen käytössä on edelleen huolehdittava turvavälien varmistamisesta ja hygieniajärjestelyistä, avi muistuttaa. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Liikunta- ja virkistystilojen eli muun muassa kuntosalien ja yleisten saunojen sulku on päättymässä Etelä-Suomen aluehallintoviraston alueella huhtikuun aikana.

Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa sulku päättyy perjantaina 23. huhtikuuta ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella keskiviikkona 28. huhtikuuta. Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä sulut ovat jo päättyneet.

Tilojen käytössä on edelleen huolehdittava turvavälien varmistamisesta ja hygieniajärjestelyistä, avi muistuttaa. Asiakastilojen turvavälivelvoite jatkuu Etelä-Suomessa toukokuun puoliväliin asti.

Kunnat voivat tehdä omalle alueelleen vastaavan sulkupäätöksen, jos lain mukaiset edellytykset täyttyvät esimerkiksi paikallisten tartuntaryppäiden vuoksi.

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat ennallaan muualla Etelä-Suomessa paitsi Kanta-Hämeessä, missä rajoitusta lievennetään kuudesta enintään kymmeneen henkilöön.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut