Kevään ylioppilastutkintojen tulokset julkaistaan tänään

Ylioppilastutkintolautakunta (YTL) lähettää tänään kevään ylioppilastutkintojen tulokset lukioille. Tulokset lähetetään lukiolle kello 9. Samalla YTL julkaisee kevään pisterajat verkkosivuillaan.

Lukio voi ilmoittaa tulokset kokelaille heti. Jokainen kokelas saa tietää omat tuloksensa omasta lukiostaan lukion ilmoittamasta ajankohdasta alkaen. Jos kokelailla on kysyttävää tuloksista, heitä kehotetaan ottamaan ensisijaisesti yhteyttä omaan lukioonsa.

Tämän kevään ylioppilastutkintoon ilmoittautui yhteensä noin 47 000 kokelasta. Luku oli noin 4 000 enemmän kuin viime vuoden keväällä. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun ylioppilaskirjoitukset järjestettiin poikkeusoloissa pandemian takia. YTL muun muassa jakoi reaaliaineiden ja matematiikan kokeet usealle päivälle.

Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset ovat nähtävissä Opetushallituksen Oma Opintopolku - palvelussa keskiviikkoaamusta alkaen. Tulokset ja koesuoritukset annetaan nähtäville myös alle 18-vuotiaiden kokelaiden huoltajille samassa palvelussa.

Mainos: Keski-Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut