Yliajon uhrina kuollut muslimiperhe haudan lepoon Kanadassa

Viisihenkinen perhe oli kävelyllä, kun 20-vuotias mies törmäsi perheeseen avolavapakettiautollaan viikko sitten. Ainoastaan perheen yhdeksänvuotias poika jäi henkiin. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Kanadassa sadat ihmiset kokoontuivat varhain sunnuntaina Suomen aikaa kunnioittamaan epäillyn viharikoksen uhrina kuolleen perheen muistoa heidän hautajaistensa yhteydessä Londonin kaupungissa Ontariossa.

Viisihenkinen perhe oli kävelyllä, kun 20-vuotias mies törmäsi perheeseen avolavapakettiautollaan viikko sitten. Ainoastaan perheen yhdeksänvuotias poika jäi henkiin. Lapsi loukkaantui vakavasti.

Väkijoukko oli kokoontunut Londonin islamilaisen keskuksen ympäristöön ja läheiselle parkkipaikalle. Arkut oli kiedottu Kanadan lippuihin.

– Tämäkin osoittaa, että koko Kanada suree heitä, sanoi tilaisuudessa puhunut Pakistanin Kanadan-suurlähettiläs Raza Bashir Tarar.

Muistotilaisuus näytettiin suorana kaikilla Kanadan television pääkanavilla.

20-vuotiasta miestä epäillään neljästä murhasta ja yhdestä murhan yrityksestä. Jos hänet todetaan syylliseksi, hän voi saada elinkautisen tuomion.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut