Tapahtumatakuuta on myönnetty lähes 13 miljoonan euron verran

Eniten takuuhakemuksia on tehty musiikkifestivaaleille, konserteille ja näyttelyille. AKU HÄYRYNEN / LEHTIKUVA

STT

Tapahtumajärjestämiseen tarkoitettua takuuta on myönnetty tähän mennessä lähes 13 miljoonan euron verran, kertoo Valtiokonttori.

Hakemuksia on saapunut 30, joista 20 on saanut myönteisen päätöksen. Viisi hakemusta on vielä vireillä ja viisi on hylätty. Eniten takuuhakemuksia on tehty musiikkifestivaaleille, konserteille ja näyttelyille.

Tapahtumatakuuta koskeva laki tuli voimaan kesäkuun ensimmäinen päivä, jolloin myös haku avautui. Sähköinen haku avautui 15. kesäkuuta.

Tapahtumatakuu koskee vähintään 200 hengen avointa yleisötapahtumaa, joka järjestetään tänä vuonna kesäkuun 1. päivän ja joulukuun 7. päivän välisenä aikana. Takuuta voi hakea kesä-, heinä- ja elokuun aikana.

Tapahtumatakuuta hakevan yrityksen on työllistettävä vähintään yksi henkilötyövuosi tapahtumatoiminnassa, ja sillä on oltava arvonlisäverollista liikevaihtoa yli 150 000 euroa vuodelta 2019.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut