"Syön mitä haluan, mutta mietin mitä haluan" – Uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papunen rakastaa eväitä mutta jättää pahat herkut väliin, katso herkulliset reseptit

Ripsa Koskinen-Papunen syö usein ja liikkuu paljon, jotta pysyy iskussa. Töihin hän tekee eväsleivän myös työkaverille.

Kun Ripsa Koskinen-Papunen, 54, oli noin viiden vanha, hänellä oli tapana herättää äiti keittämään kahvia. Hän itse ei juonut vielä kahvia mutta ihastui sen tuoksuun jo pienenä. Myöhemmin makukin alkoi miellyttää, Koskinen-Papusen mielestä vähän liikaakin.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi