16-vuotiaan pojan epäillään lyöneen 17-vuotiasta poikaa puukolla vatsaan keskustakirjasto Oodin luona

STT

Helsingin poliisi tutkii keskustakirjasto Oodin luona tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä, jossa sekä epäilty että uhri ovat alaikäisiä.

Epäilty rikos tapahtui lauantai-iltana hieman ennen kymmentä. Poliisi epäilee, että 16-vuotias poika iski 17-vuotiasta poikaa puukolla vatsaan Oodin edustalla.

Poliisin mukaan 17-vuotiaalla uhrilla ja epäillyn 14-vuotiaalla ystävällä oli ollut aiemmin erimielisyyksiä sosiaalisessa mediassa. Lauantai-iltana erimielisyydet kärjistyivät tappeluksi, johon 16-vuotias epäilty puuttui.

– Epäilemme, että 16-vuotias poika löi edellä kuvaillussa tilanteessa uhria puukolla hengenvaarallisesti. Hänet toimitettiin sairaalaan, tutkinnanjohtaja Marko Forss sanoi tiedotteessa.

Epäilty pakeni paikalta, mutta hänet saatiin kiinni maanantaina. Poliisin mukaan hän on myöntänyt kuulusteluissa, että löi uhria puukolla. Epäilty on määrätty matkustuskieltoon.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut