Uusi Bond-elokuva saa maailmanensi-iltansa syyskuussa

Alun perin uusimman Bond-elokuvan ensi-illan piti olla viime vuoden maaliskuussa, mutta julkaisua on lykätty koronapandemian takia. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Uusimman James Bond -elokuvan maailmanensi-ilta järjestetään syyskuun lopulla Lontoossa, kertoi elokuvasarjan virallinen Twitter-tili perjantaina.

Alun perin "No Time To Die" oli ilmestymässä vuoden 2020 maaliskuussa. Koronapandemian takia julkaisua lykättiin ensin marraskuulle ja myöhemmin tämän vuoden huhtikuulle.

Elokuva on 25:s Bond-elokuvien sarjassa ja sen odotetaan olevan viimeinen, jossa pääroolia esittää Daniel Craig. Elokuvan roistoa esittää Rami Malek, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Lashana Lynch, Lea Seydoux, Ana de Armas ja Ben Whishaw.

Koronapandemia on johtanut useiden suurelokuvien ensi-iltojen lykkääntymisen. Osa filmeistä on siirretty suoratoistoon, mutta Bondin kohdalla näin ei ole tehty.

Tammikuussa tuotantoyhtiö MGM kertoi elokuvan maailmanlaajuisen ensi-illan olevan 8. lokakuuta.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut