Esitutkinta valmistui Virtain tammikuisesta perhesurmasta – poliisin pöytäkirja kokonaan salainen

Poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi tapauksesta, jossa viisikymppisen miehen epäillään tappaneen puolisonsa ja yrittäneen tappaa teini-ikäisen lapsensa Virroilla Pirkanmaalla tammikuussa. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi tapauksesta, jossa viisikymppisen miehen epäillään tappaneen puolisonsa ja yrittäneen tappaa teini-ikäisen lapsensa Virroilla Pirkanmaalla tammikuussa.

Asia ei etene syyteharkintaan, koska myös epäilty mies löytyi kuolleena tapahtumapaikalta. Poliisin perjantaina lähettämän lyhyen tiedotteen mukaan tapauksen esitutkintapöytäkirja on kokonaan salattu.

Tiedotteen mukaan poliisi on myös aloittanut esitutkintalain mukaisen selvityksen siitä, onko asiaan liittyvän lapsen asioissa rikottu lakia. STT ei tavoittanut jutun tutkinnanjohtajaa kommentoimaan asiaa.

Poliisi on aiemmin kertonut, että teossa käytettiin ampuma-asetta ja että perheen 14-vuotias tytär joutui vammojensa vuoksi sairaalahoitoon.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut