IS: Antti Rinne on nousemassa työministeriksi, SDP aikoo tehdä ministerikierrätystä: katso tästä uusien ja lähtevien nimet – MTV: sisäpiirilähde kiistää tiedot

Ilta-Sanomien tietojen mukaan SDP aikoo tehdä ministerikierrätystä ensi viikon budjettiriihen jälkeen.

Hallitukseen olisivat nousemassa ex-pääministeri Antti Rinne ja lappeenrantalainen kansanedustaja, liikennevaliokunnan puheenjohtaja Suna Kymäläinen. Rinteestä on tulossa työministeri ja Kymäläisestä liikenne- ja viestintäministeri.

Tilaa uusille ministereille tekevät työministeri Tuula Haatainen ja liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka.

Ilta-Sanomat kertoo, että ministerikierrätys on tiedossa SDP:ssä pienessä, pääministeri Sanna Marinin lähipiirissä, mutta tiedot ovat jo levinneet puolueen sisällä.

Lehti nostaa kolmantena mahdollisena ministerikierrätyksen kohteena esiin Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraisen nimen, mutta asiasta ei ole IS:n mukaan vielä varmuutta.

Mielenkiintoiseksi tiedot ministerikierrätyksestä tekee se, että MTV:n mukaan SDP ei olisi vaihtamassa ministereitään ollenkaan. SDP:n sisäpiiristä kiistetään MTV Uutisille, että puolueessa olisi luvassa ministerikierrätystä.

MTV:n lähteen mukaan SDP:n puoluejohto ei ole keskustellut ministerikierrätyksestä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut