Punaista jauhetta on tungettu Lieksassa postiluukusta asuntoihin, joissa on koira – ainakin yhden koiran tiedetään tulleen pahoinvoivaksi

STT

Itä-Suomen poliisin mukaan Lieksassa on tungettu postiluukusta punaista jauhemaista aineitta useampiin asuntoihin, joissa on ollut koira.

Viimeisimmät tapaukset sattuivat perjantain ja lauantain välillä, poliisi kertoo. Kerrostalon asukas oli huomannut, että asuntoon oli työnnetty postiluukusta punaista jauhetta. Asunnossa on koira.

Asukas oli ilmoittanut asiasta alakerrassa asuvalle naapurilleen, jolla on myös koira. Alakerran asukas huomasi, että hänenkin asuntoonsa oli tungettu samannäköistä ainetta.

Poliisin tiedossa on myös aiempi vastaavanlainen tapaus. Tuolloin postiluukusta tungetun aineen epäiltiin olevan maustetta.

Poliisin mukaan tuoreen tapauksen koira-asukas on voinut huonosti muutamien päivien aikana ja kärsinyt muun muassa oksentelusta ja ripulista.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut