Keittiömestari Sami Tallberg on poiminut marjoja newyorkilaisella kattoterassilla ja vienyt suomalaista villiruokaa 21 maahan – "Luonto tuli minuun ja antauduin"

Sami Tallberg toimii nyt ravintoloitsijana Turun Pomponrahkan luonnonsuojelualueen lähelle, Finnish Design Shopin uuden rakennuksen yhteyteen avattavassa ravintolassa. Tomi Kangasniemi

Keittiömestari, ruokakirjailija ja villiruuan sanansaattaja Sami Tallberg, 44, on kiireinen mies. Hän aloitti vastikään työt ravintoloitsijana Turun Pomponrahkan luonnonsuojelualueen kupeeseen avattavassa ravintolassa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa