Koronavirukselle altistunut presidentti Niinistö välttää kontakteja viikonlopun ajan

Niinistö altistui koronavirukselle Malmön kansainvälisessä holokaustifoorumissa keskiviikkona. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

Iiro-Matti Nieminen / STT

Koronavirukselle altistunut presidentti Sauli Niinistö välttää kontakteja viikonlopun yli, ja tilannetta katsotaan ensi viikon alussa, kerrotaan presidentin kansliasta STT:lle.

Niinistö altistui koronavirukselle Malmön kansainvälisessä holokaustifoorumissa keskiviikkona, kun hän keskusteli Latvian presidentin Egils Levitsin kanssa aamiaisella. Presidentti Levits todettiin myöhemmin koronapositiiviseksi.

Presidentin kanslia tiedotti Niinistön korona-altistumisesta torstaina. Kanslia kertoi tuolloin, että Niinistö jää omaehtoiseen karanteeniin varmuuden vuoksi ja hänet testataan koronaviruksen varalta.

Viron presidentin Alar Karisin ensivierailu Suomeen peruuntui Niinistön korona-altistumisen vuoksi. Presidenttien oli määrä tavata torstaina Helsingissä.

Presidentin kansliasta kerrottiin torstaina STT:lle, että uusi vierailuajankohta pyritään sopimaan niin pian kuin mahdollista.

Niinistö on saanut kaksi annosta koronarokotetta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut