CNN: Surmatun Gabby Petiton kadonneen poikaystävän ruumis löytynyt

Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI on vahvistanut, että erämaasta keskiviikkona löytyneet ihmisen jäänteet kuuluvat surmatun Gabby Petiton poikaystävälle Brian Laundrielle. Ruumiin löytöpaikka sijaitsi noin 45 minuutin kävelymatkan päässä luonnonpuiston sisäänkäynniltä.

Tunnistus tehtiin hampaiden avulla. Asiasta uutisoi CNN ja Suomessa esimerkiksi MTV.

23-vuotias Laundrie oli etsintäkuulutettuna jo pidemmän aikaa hänen edesmenneen tyttöystävänsä Gabby Petiton, 22, kuolemantapaukseen liittyen. Tapaus nousi otsikoihin Yhdysvalloissa sen jälkeen, kun Petiton ilmoitettiin kadonneen pariskunnan yhteisellä autoretkellä elokuun lopussa.

Ainoastaan Laundrie palasi kotiin Floridaan, mutta hänkin katosi naisen etsintöjen alettua. Petiton ruumis löydettiin syyskuussa Wyomingin osavaltiosta kansallispuistosta. Tutkimusten perusteella hänen uskotaan kuolleen kuristamalla.

Viranomaiset ovat puhuneet Petiton surmasta henkirikoksena, mutta keskiviikkona FBI viittasi siihen ensimmäistä kertaa murhana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut