Maailman rikkaimman miehen omaisuus kasvoi yli 30 miljardilla päivässä – Elon Musk on nyt arvokkaampi kuin yksi maailman suurimmista öljy-yhtiöistä

Sähköautoyhtiö Teslan toimitusjohtajan ja suuromistajan Elon Muskin varallisuus nousi eilen yli 36 miljardilla dollarilla, kun autovuokraukseen keskittyvä Hertz ilmoitti tilanneensa Teslalta 100 000 autoa. Asiasta kertoo talousmedia Bloomberg, jonka mukaan kyseessä on kaikkien aikojen päiväennätys. Hertzin ilmoituksen jälkeen Teslan osake kohosi lähes 13 prosenttia.

Muskin yhteenlaskettu varallisuus oli maanantaina Bloombergin mukaan 288,6 miljardia dollaria. Musk on tällä hetkellä maailman rikkain ihminen lähes 100 miljardin dollarin erolla Amazonin perustajaan Jeff Bezoziin. Bezozin omaisuuden arvoksi on arvioitu noin 192 miljardia dollaria.

Muskin varallisuus on nyt Bloombergin mukaan suurempi, kuin koko öljyjätti Exxon Mobilin arvo yli 10 miljardin dollarin erolla. Exxonin arvo oli eilen New Yorkin pörssissä 272,4 miljardia dollaria.

Asiasta uutisoi Suomessa aiemmin MTV.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut