Ennakkoluulot estävät hevosenlihan yleistymistä – Makkarayrittäjä: "Liha on ensiluokkaista, mutta se jakaa tunteita"

Hevosharrastaja Pauliina Vine myy ravintolassaan hevosburgereita. Hän ihmettelee, miksi ekologinen ja eettinen lihavaihtoehto ei kiinnosta nykyistä enemmän.

Kotimaisen hevosenlihan myynti on Suomessa vähäistä ja myös kulutus on ollut laskusuunnassa. Tämä ihmetyttää vastikään Turkuun hevosenliharuokia tarjoavan ravintola Hullun Ponin avannutta Pauliina Vineä.

Mainos: Keski-Uusimaa

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi