Kauppakeskus Kuukkelin tulipalo alkoi sähköpääkeskuksesta, kertoo poliisi – huolimattomuutta tai tahallisuutta ei epäillä

Saariselällä Inarissa kauppakeskus Kuukkelissa varhain maanantaiaamuna syttynyt tulipalo sai teknisen tutkinnan perusteella alkunsa rakennuksen sähköpääkeskuksesta, kertoo poliisi. Palon tarkempi syttymissyy jäi Lapin poliisilaitoksen ja Lapin pelastuslaitoksen teknisessä tutkimuksessa kuitenkin selvittämättä, koska rakennus tuhoutui niin täydellisesti.

– Huolimattomuutta tai tahallisuutta palon syttymiseen liittyen ei edelleenkään ole syytä epäillä, Lapin poliisilaitoksen tiedotteessa todetaan.

Ensimmäinen hälytys Kuukkelin palosta tuli Lapin poliisilaitokselle murtohälytystehtävänä kello 3.23 kauppakeskuksessa olleen Alkon myymälästä.

Kahdelta ilmoittajalta tuli ilmoitus tulipalosta kello 3:42, jolloin poliisi oli matkalla paikalle. Tässä vaiheessa liekit löivät jo rakennuksen räystäiden alta ja katon läpi.

Kauppakeskus Kuukkeli tuhoutui täysin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä alkaneessa tulipalossa. Saariselän tunturikylä sijaitsee Inarin kunnan alueella Lapissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut