Jälkiruuan pitää olla loppuun asti mietitty, sanoo Tomi Björck – kiinnostavimmat jälkkärimaut tulevat keittiömestarin mielestä näistä yllättävistä ainesosista
Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Aromissa 10/21.
Jälkiruuan pitää olla kekseliäs, sanoo keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck, jonka ravintolat Suomessa ja Australiassa tunnetaan juuri ajassa kiinni olevista jälkiruuistaan.
Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa
Veneilykaudella sattuu ja tapahtuu - lue vahinkotarkastajan vinkit turvalliseen veneilyyn
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu