Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kehittävät perinneruoista kulinaristisia herkkuja – nappaa talteen juvalaisen Raija Kaartisen alkuperäinen läskisoosiresepti
Huippuravintola etsii suomalaisen ruokakulttuurin syviltä juurilta voittoisia polkuja Euroopan huipulle.
Läskisoosin juuret löytyivät Etelä-Savosta Juvalta. Se on myös yksi osa kulinaarista palapeliä, joka johti arvostetun Michelinin tähden myöntämiseen Ravintola Finnjävelille.
Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa
Veneilykaudella sattuu ja tapahtuu - lue vahinkotarkastajan vinkit turvalliseen veneilyyn
Haluatko lukea koko jutun?
Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.
Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu