Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäjän McDonalds julkisti uuden logonsa – pikaruokajätin seuraajan määrä avata toimintansa viikonloppuna

Pikaruokaketju McDonaldsin toiminnan Venäjällä ostanut Sistema PBO on julkistanut uuden logonsa, uutisoi muun muassa BBC ja The Moscow Times. McDonalds myi toukokuussa kaikki Venäjällä toimineet 850 ravintolaansa Sistema PBO:lle. Maan ravintolat lopettivat toimintansa pian sen jälkeen, kun Venäjä aloitti hyökkäyssotansa Ukrainaan helmikuussa.

McDonaldsin korvaavan, toistaiseksi nimettömän pikaruokaketjun uuden logon voi katsoa alta.

Sistema PBO:n tiedottaja kuvailee venäläiselle uutistoimisto Tassille, että logon vihreä tausta "symboloi tuotteiden laatua ja palvelua johon yrityksen asiakkaat ovat tottuneet". Punainen pallo ja sen viereiset keltaiset tikut kuvastavat vuorostaan hampurilaista ja kahta perunasuikaletta.

Yritys aikoo uudistaa McDonaldsin aiemman tarjoaman ruokalistan ja avata uuden puhelinsovelluksen. McDonaldsin seuraajan on määrä avata ensimmäiset 15 ravintolaansa Moskovassa ja sen lähialueilla sunnuntaina 12. kesäkuuta. Kesäkuun loppuun mennessä ravintoloita on tarkoitus avata 200 muuhun paikkaan Venäjällä.