Puumalan mökkipalossa kuoli nuori aikuinen mies, muutamalle "suurempia palovammoja"

Puumalan sunnuntaisessa kesäasunnon palossa kuoli nuori aikuinen mies, kertoo Itä-Suomen poliisi. Lisäksi muutama paikalla olleista sai poliisin mukaan "suurempia palovammoja".

– Tällä hetkellä epäillään, että vainaja on noin parikymppinen, eli samaa ikää kuin kaikki muutkin osallistujat siellä mökillä olivat, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Häkkinen kertoo STT:lle.

Hänen mukaansa sairaalahoidossa on neljä henkilöä. Mökillä oli palon syttyessä varhain sunnuntaina kymmenen nuorta aikuista viettämässä viikonloppua. Kun pelastuslaitos saapui paikalle, mökki ja toinen piharakennus olivat ilmiliekeissä. Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan rakennukset tuhoutuivat täysin. Lisäksi kolmas rakennus oli savunnut, mutta se saatiin pelastuslaitokselta saatujen tietojen mukaan säästettyä.

Poliisi kertoo, että tulipalon epäillään saaneen alkunsa päämökistä.

– Se on siinä määrin pahoin tuhoutunut se koko mökki, että ei pystytä sanomaan tässä vaiheessa mitään syttymissyystä, Häkkinen toteaa.

Hänen mukaansa syytä palolle pyritään viime kädessä selvittämään paikalla olleiden kuulemisen kautta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut