Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuninkuusravit: Hulluduunari ilmoittautui seppeletaistoon

Forssan kuningatarkilpailun mailille saatiin yllätysvoittaja, kun Antti Teivainen johti lähdön jokaista metriä Hulluduunarilla. N.P. Liitotähti seurasi sen takaa vielä isompana yllättäjänä kakkoseksi.

– Mietteet ennen viikonloppua olivat kaksijakoiset. Kysymysmerkkejä oli ilmassa, mutta Pertti (Niveri) on loihtinut hevosen hienoon kuntoon. Eilinen nosti jo toiveita, ja kun tamma lähti hyvin eikä sopivaa hevosta tullut rinnalle, päätin ajaa keulasta, Teivainen avasi voittajakehässä taktiikkaansa.

Kokonaiskilvassa tilanne on ennen päätösmatkaa äärimmäisen tasainen. Lauantain avausmatkan kakkonen Lakan Leija oli nyt kolmas, ja aivan samassa rintamassa tulivat maaliin Ciiran Tähti, Hetviina ja Suven Sametti. Lähtöön laukannut Liisan Tulilintu jäi rintaman taakse pussiin.

Hulluduunari lähtee päätösmatkalle vaivaisen sekunnin kymmenyksen turvin johdossa ennen Hetviinaa ja kolme kymmenystä edellä Lakan Leijaa. Koko mailin kärkikuusikko on kahden osamatkan jälkeen sekunnin sisällä.