Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pihtiputaan Evartti ravasi Pilvenmäen rataennätyksen

Forssan kuninkuuskilvan maililla tultiin maaliin samassa järjestyksessä kuin lauantain avausmatkalla: Evartti ykkösenä ja Parvelan Retu kakkosena. Nyt eroa kilpakumppaneiden välillä oli kuitenkin vain vajaa päänmitta.

Tahtipuikkoa heilutti keulassa Välkyn Tuisku rinnallaan Veeran Poika. Evartti ja Parvelan Retu tarkkailivat tilannetta toisella radalla ja hyökkäsivät peräkkäin kiriin 500 metriä ennen maalia. Evartti vei voiton uuden rataennätysajalla 19,6.

– 300 metriä ennen maalia Evartti tuntui tosi hyvältä, mutta Parvelan Retu on näyttänyt sellaista nopeutta ja vauhtikestävyyttä, ettei voitosta voinut olla varma, voittajaa ohjastanut Santtu Raitala kertasi tapahtumia maalissa.

Ennen 3100 metrin päätösmatkaa Evartti johtaa Parvelan Retua vajaalla sekunnilla, ja odotettavissa on huima taktinen taisto.

– Kuninkuusravien konsepti on maailman hienoin. Jokainen joutuu menemään taktiikkaa miettiessään mukavuusalueensa ulkopuolelle, Raitala hehkutti.