Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäjä järjesti panssarivaunuilla ajettavan viestikilpailun – sijoittui kolmanneksi

Venäjä on sijoittunut kolmanneksi itse järjestämiensä "sotaolympialaisten" viestikilpailussa, uutisoi hollantilainen verkkomedia Zenger. Kultaa sai kilpailua isännöinyt Kiina ja hopeaa Valko-Venäjä.

Niin kutsutut kansainväliset armeijakilpailut on Venäjän puolustusministeriön vuodesta 2015 asti järjestämä, vuotuisa tapahtuma. Zengerin saamalla kuvamateriaalilla kerrotaan olevan panssarivaunuja "lähes 40 osallistujamaasta", joiden kerrotaan osallistuneen panssariviestikilpailuun Kiinan Xinjiangin maakunnassa sijaitsevassa Korlan kaupungissa.

Zenger sai maanantaina ministeriöltä lausunnon, jossa kerrottiin:

– Kiinassa venäläiset moottorikiväärijoukot voittivat pronssia Suvorov Onslaught -kilpailussa.

Zenger julkaisi saamansa videon kilpailusta YouTube-kanavalleen.

Loppukilpailussa vastakkain olivat Kiinan, Venäjän, Valko-Venäjän ja Iranin joukkueet.

Venäjän puolustusministeriön mukaan kilpailut järjestetään 13.– 27. elokuuta. Venäjä tiedotti 6. heinäkuuta, että sotaolympialaisten kilpailuja oli suunniteltu järjestettäväksi Azerbaidžanissa, Algeriassa, Armeniassa, Valko-Venäjällä, Venezuelassa, Vietnamissa, Iranissa, Intiassa, Kazakstanissa, Kiinassa, Venäjällä ja Uzbekistanissa.