Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin brittipoliitikot ilmaisivat huolensa Elisabetin terveydestä: "Sydämelliset ajatukset kuninkaalliselle perheelle"

Britannian vasta nimitetty pääministeri Liz Truss kommentoi Twitterissä uutista kuningattaren heikentyneestä terveydestä torstaina.

– Ajatukseni – ja Yhdistyneen Kuningaskunnan asukkaiden ajatukset – ovat nyt Hänen Majesteettinsa kuningattaren ja hänen perheensä luona, kuningattaren tiistaina virkaan asettama Truss twiittasi.

Myös maan aiemmat pääministerit Tony Blair ja David Cameron ovat ilmaisseet syvän huolensa kuningattaren terveydentilasta Twitterissä.

– Ajatukseni ja rukoukseni ovat Hänen Majesteettinsa kuningattaren ja hänen perheensä luona tänä huolta herättävänä aikana, työväenpuoluetta edustava Blair kirjoitti.

Cameron lähetti Twitterissä "sydämelliset ajatuksensa ja rukouksensa Hänen Majesteetilleen kuningattarelle ja kuninkaalliselle perheelle".

Myös oppositiossa olevan työväenpuolueen johtaja Keir Starmer on ilmaissut tukensa kuningattarelle ja kuninkaalliselle perheelle.