Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bloomberg: Musk valmis jatkamaan kaupantekoa Twitteristä alkuperäisellä hinnalla

Miljardööri Elon Musk on valmis jatkamaan kaupantekoa viestipalvelu Twitteristä alkuperäisellä tarjoushinnalla, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

Musk on ehdottanut alkuperäistä 54,2 dollarin osakekohtaista hintaa yritykselle lähettämässään kirjeessä, kertovat Bloombergin lähteet. Tämä tarkoittaa 44 miljardin dollarin summaa koko osakekannasta.

Musk teki ostotarjouksen teknologiayhtiöstä huhtikuussa. Myöhemmin kevään ja kesän aikana hän on yrittänyt vetäytyä tarjouksesta vedoten Twitterin toimintaan ja sen tarjoamien tietojen puutteellisuuteen. Musk on vääntänyt some-yrityksen kanssa kättä esimerkiksi palvelussa olevien vale- ja bottitilien määrästä.

Heinäkuussa Musk ilmoitti peruvansa Twitter-kaupan. Yhtiö nosti Muskia vastaan kanteen, jossa se pyysi tuomioistuimen määräämään Muskia yrityskaupan toteuttamiseen.

Teknologiayhtiön kurssi on sahannut Wall Streetillä villisti vuoden aikana ostokiistan eri vaiheiden tahdissa. Tarjoushintaa koskevan tiedon jälkeen yhtiön osakekurssi pomppasi jopa 18 prosentin nousuun ennen kuin kaupankäynti keskeytettiin.