Näköislehdessä tänään | Pohjola-hitillä valloittava Olli Halonen löysi Anssi Kelan selkeydestä esikuvansa – "Siihen minäkin pyrin"

Kulttuuri: Muusikko Olli Halonen on valloittanut radiot Pohjola-hitillään, mutta matkalla on tarvittu sinnikkyyttä ja tahtoa. Tärkeintä Haloselle kappaleissa on tarina.

– Olen nykyiskelmää soittava artisti, joka haluaa esittää selkeitä tarinoita. Sanoituksilla maalailu ei ikinä ole ollut lähellä sydäntäni. Anssi Kelan Nummela-albumin kuuleminen oli käänteentekevä hetki. Että kappaleet voivat olla näin selkeitä. Siihen minäkin pyrin, hän kertoo.

Uusivuosi: Suolaiset, makeat ja kirpeät maut ovat mainio yhdistelmä vuodenvaihteen juhlalautaselle, josta voi napsia syötävää vaikka yksin tai kaksinkin. Ota rennosti ja tee vain osa lautasen tarjottavista itse.

Matkailu: Kesäsesongin aikaan Praha on perinteisesti täynnä turisteja. Kaupunki on oiva kohde myös talvella, tosin koronan vuoksi esimerkiksi joulumarkkinat peruttiin tänä vuonna.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut